
SOMELIERSKA I KUHARSKA RADIONICA MAISTRE
12. veljače 2019. godine učenici naše škole sudjelovali su na somelierskoj i kuharskoj radionici u Hotelu Lone u Rovinju.
Somelier i voditelj hrane i pića u Hotelu Monte Mulini, Ivo Zgrablić, predstavio je vine-somelierstvo s malim dodatkom o žestokim pićima i cigarama. Nakon predavanja, učenici su odradili i praktični dio, servis u hotelu s pet zvjezdica, prezentacija i otvaranje butelja pred gostom.
Kuhari su, pod budnim okom Nikole Hrelja spravljali janjeće kotlete s pireom od mrkve i demiglace umakom, pačja prsa s pireom od ljubičastog krumpira i šparoga, a za predjelo paštetu od guščje jetre s preljevom od malina na prepečencu.













| « Prosinac 2025 » | ||||||
| Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
| 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
| 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
| 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
| 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 |
| 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
Dnevni tisak | ![]() |
| • Večernji list |
| • Jutarnji list |
| • Glas Istre |
| • Barkun |
Pretraživači | ![]() |
Zabava | ![]() |
| • Youtube |
Informacije za školo... | ![]() |
Korisne informacije | ![]() |
Školska administraci... | ![]() |
| • E-Matica |
Projekti i razmjena | ![]() |