SOMELIERSKA I KUHARSKA RADIONICA MAISTRE
12. veljače 2019. godine učenici naše škole sudjelovali su na somelierskoj i kuharskoj radionici u Hotelu Lone u Rovinju.
Somelier i voditelj hrane i pića u Hotelu Monte Mulini, Ivo Zgrablić, predstavio je vine-somelierstvo s malim dodatkom o žestokim pićima i cigarama. Nakon predavanja, učenici su odradili i praktični dio, servis u hotelu s pet zvjezdica, prezentacija i otvaranje butelja pred gostom.
Kuhari su, pod budnim okom Nikole Hrelja spravljali janjeće kotlete s pireom od mrkve i demiglace umakom, pačja prsa s pireom od ljubičastog krumpira i šparoga, a za predjelo paštetu od guščje jetre s preljevom od malina na prepečencu.
« Siječanj 2025 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Dnevni tisak |
• Večernji list |
• Jutarnji list |
• Glas Istre |
• Barkun |
Pretraživači |
Zabava |
• Youtube |
Informacije za školo... |
Korisne informacije |
Školska administraci... |
• E-Matica |
Projekti i razmjena |