preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Natjecanja

MEĐUŽUPANIJSKO NATJECANJE UČENIKA INSTALATERA GRIJANJA I KLIMATIZACIJE I VODOINSTALATERA

 

 

Na međužupanijskom natjecanju učenika instalatera grijanja i klimatizacije i vodoinstalatera koje se održalo 24. veljače 2017. godine u Industrijsko strojarskoj školi u Zagrebu sudjelovali su naši učenici 3.b razreda, Toni Levak i Rajan Gašparini. Ostvarili su sjajan plasman na drugo mjesto, zaostavši za pobjednicima za samo 0,5 boda. Čestitke na uspjehu .

Na natjecanju je sudjelovalo šest škola: Škola za montažu instalacija i metalnih konstrukcija Zagreb, Tehnička škola Karlovac, Obrtnička škola Koprivnica, Srednja strukovna škola Velika Gorica, Industrijsko strojarska škola Zagreb i Strukovna škola Eugena Kumičića Rovinj. Mentori našim učenicima bili su Dubravka Crizmanich za teorijski dio natjecanja i Đani Božac za praktični dio natjecanja.

Ostvaren je sjajan plasman na drugo mjesto s osvojenih 179 bodova. Učenici su u izradi praktičnog zadatka pokazali i brzinu i vještinu te ostvarili najveći broj bodova. Razlika između prvoplasiranih i naših učenika bila je minimalnih, ali odlučujućih 0,5 bodova.

Slijedi državno natjecanje u Obrtničko tehničkoj školi u Splitu u svibnju.

Čestitke našim uspješnim vodoinstalaterima.

                                                                 Dubravka Crizmanich, dipl.ing.strojarstva

 

Rezultati međužupanijskog natjecanja instalatera grijanja i klimatizacije i vodoinstalatera - Zagreb 2017.

Video s međužupanijskog natjecanja u Zagrebu 2017. godine

 


REGIONALNO NATJECANJE - GASTRO 2017.

 

U četvrtak, 23. veljače 2017. u Malom Lošinju, u hotelu Bellevue, održano je regionalano gastro natjecanja. Škola domaćin za III. regiju – SJEVERNO HRVATSKO PRIMORJE bila je Srednja škola Ambroza Haračića Mali Lošinj. Na natjecanju su sudjelovali učenici Leon Kresina Karačić, Antonija Lovrečić, Natalija Popović, Ema Terlević i Stella Stanković, a svojim su izvanrednim nastupima osigurali natjecanje na državnoj razini.

Regionalna natjecanja istovremeno su se provodila u 4 regije u osam disciplina. Na regionalnom Gastro natjecanju 2017. godine sudjelovali su učenici iz trinaest škola Primorsko – goranske i Istarske županije: Gospodarska škola Buje (1. i 2. disciplina), Srednja škola Mate Blažine Labin ( 1. i 2. disciplina), Centar odgoja i obrazovanja pri Odgojnom domu Mali Lošinj ( 5. disciplina), Srednja škola dr. Antuna Barca Crikvenica ( 8. disciplina), Srednja škola „Vladimir Gortan“ Buje (6.,7.i 8. disciplina), Hotelijersko – turistička škola Opatija ( 6.,7. i 8. disciplina), Srednja škola hrvatski kralj Zvonimir Krk (6. i 8. disciplina), Strukovna škola Eugena Kumičića Rovinj (svih 8 disciplina), Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula (svih 8 disciplina), Ugostiteljska škola Opatija ( 1.-5., 6. i 8. disciplina), Turističko ugostiteljska škola Antona Štifanića Poreč (1.-5., 6. i 8. disciplina), Srednja škola Markantuna De Dominisa Rab ( 1.,2.,5., 6., 7. i 8. disciplina) i škola domaćin Srednja škola Ambroza Haračića Mali Lošinj( 3., 5. i 6. disciplina).

Na natjecanju su sudjelovala ukupno 53 učenika, 12 kuhara, 4 slastičara, 14 konobara i 23 hotelijera. Ugostitelji su se natjecali u 5 gastronomskih disciplina: Pripremanje menija, Posluživanje menija, Pripremanje hladnog slanog izloška, Pripremanje hladnog slatkog izloška, Pripremanje barskih mješavina. Sudjelovalo je 30 učenika. Natjecali su se pojedinačno u četiri zadana modula.

Na natjecanju u 3 hotelijersko – turističke discipline: Poslovanje recepcije hotela, Poslovanje putničke agencije, Predstavljanje turističkog odredišta, sudjelovala su 23 učenika. Natjecali su se pojedinačno, modularno na hrvatskom i jednom stranom jeziku (engleskom, njemačkom ili talijanskom).

Sve discipline održale su se u prostorima hotela Bellevue: kuharske discipline u kuhinji hotela, posluživanje u restoranu BAVA, pripremanje barskih mješavina u LOUNGE BAR ALTO ROSSO, na recepciji hotela hotelijerske discipline, a predstavljanje destinacije u dvorani MUNDUS 1.

Naši su učenici ostvarili sljedeće rezultate po disciplinama:

DISCIPLINA 1.   Pripremanje menija 1. mjesto - Leon Kresina Karačić

DISCIPLINA 2.   Posluživanje menija 1. mjesto - Antonija Lovrečić

DISCIPLINA 4.   Hladni slatki izložak 2. mjesto - Natalia Popović

DISCIPLINA 5.   Pripremanje barskih mješavina 3. mjesto - Ema Terlević

DISCIPLINA 7.   Poslovanje putničke agencije 1. mjesto - Stella Stanković

 

 

Rezultati  regionalnog natjecanja - GASTRO 2017.

Gastro 2017. - VIDEO - TV ISTRA

 

 

 

Kalendar
« Listopad 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


Korisni linkovi
Dnevni tisak

Pretraživači
 • Google
 • Yahoo

Zabava
 • Youtube

Informacije za školo...

Korisne informacije

Školska administraci...
 • E-Matica

Projekti i razmjena
 • Erasmus +


TražilicaBrojač posjeta
Ispis statistike od 10. 1. 2011.

Ukupno: 604071
preskoči na navigaciju